Despre Noi

Suntem un grup de profesionisti format din designeri, arhitecti si dealeri. Noi avem un obiectiv de baza si anume acela de a trai placut, comfortabil, ieftin si, in acelasi timp de a stabili noile tendinte in moda. Astfel, ne-am decis sa gasim solutia pentru problema comuna si atat de des intalnita: cum sa organizezi o zona mica intr-un mod ieftin, dar in acelasi timp calitativ din punct de vedere estetic si ergonomic. Ceea ce noi toti avem in comun este certitudinea ca spatiile mici ar putea fi organizate in ambele moduri: elegant si functional in acelasi timp.

Acum, cand stim cum se face, am dori sa impartasim din experienta noastra cu voi. Dincolo de asta, acest lucru nu este sfarsitul drumului nostru. Noi cautam in mod constant conceptii noi, mai bune si mai functionale pentru apartamentele si casele noastre. Fiecare produs trebuie sa treaca testele noastre stricte de rezistenţa. Oferindu-va dumneavoastra ceva, avem nevoie sa fim siguri ca nu va vom dezamagi si, de asemenea, ca putem satisface asteptarile dumneavoastra. Stilul modern si original este garantat datorita designerilor nostri atat de respectati, acestia fiind premiati la scara larga de-alungul expozitiilor internationale la care au participat. Satisfactia clientilor nostri este obiectivul de baza pe care dorim sa-l realizam.

Conform politicii noastre, zona de interior este ceva mai mult decat pereti si obiecte. Acesta este mediul in care traim si spatiul in care intotdeauna ne dorim sa ne întoarcem. Nimic nu ar trebui sa fie accidental sau desconsiderat. Acesta este motivul pentru care am decis sa cream Vinotti Romania.

Informatii

Adresa show-room principal: Soseaua Bucuresti Nord, nr.7, Voluntari.

(punct de reper Cladirea SPRINT, vizavi de Lidl Pipera.

Tel show-room: 0740222866

Email: vinotti.ro@gmail.com

Adresa outlet: Bulevardul Ghencea, nr 154 A, sector 6. In incinta complexului de mobila Danelli Design, etaj 1.

Tel outlet: 0755035771

Email: vinotti.ro@gmail.com

Program show-room principal:

Luni- Vineri 10:00 – 18:00
Sambata      10:00 – 15:00
Duminica     inchis

Program outlet:

Luni – Vineri 10:00 – 19:00
Sambata        09:00 – 16:00
Duminica       09:00 –  14:00

Contacteaza-ne

Nume si prenume

Email-ul dvs.

Subiect

Mesaj