Principala sursa de vitalitate si armonie interioara este mediul in care traim. Trebuie sa ne bucuram si sa profitam de libertate, fara a ne impune vreo limita.
Prin urmare, este usor sa te simti bine, sa fii bucuros, sa ai un chip luminos si o creezi o atmosfera pozitiva. E usor sa fii calm si relaxat. Mobilierul de Rattan are elemente ce se potrivesc perfect acestui mediu. El nu atribuie doar o valoare mare verandei sau gradinii, ci se potriveste foarte bine si in casa sau birou.
Ofera caldura si lumina intregii suprafete unde este amplasat.
Acesta este motivul pentru care gandirea noastra a fost concentrata in totalitate pe caracteristicile mai sus mentionate si focusata pe a reda cat mai bine un spirit natural, convenabil, functional si de a pastra originalitatea si caracaterul oriental. Am creat Mobilier Traditional care este simultan, modern si surprinzator de luminat, cu multa finete si multe elemente create manual. Mobilierul de Rattan este natural, realizat din rattan de cea mai buna calitate, crescut in plantatiile Indoneziene. Strict selectat si cu un dublu control al calitatii, mobilierul este realizat sub ochii celor mai buni specialisti.
Gama larga de modele si putinele culori disponibile, fac ca aceasta colectie sa fie fara limita de timp si de asemenea, Universala. Avem o placere deosebita sa va prezentam acest catalog si va invitam cu caldura sa luati parte la aceasta aventura a Rattanului, cu un miros in totalitate exotic a lumii calduroase si indepartate.

Slide parallax image
Slide parallax image
Slide parallax image
Slide parallax image